top of page
Samtaler for unge
Unge.png

Samtaler for Unge

For dig, som ønsker samtaler alene

Nogle gange kan vi have brug for at vende vores tanker og følelser med et menneske, der ikke er tæt på os. På den måde kan vi være frie til at undersøge os selv nærmere uden at skulle tage hensyn til et andet menneskes følelser samtidig. Det kan være et langt tilløb for mange af os at bede om hjælp og i den forbindelse, vil vi ofte være i tvivl om vores problem nu også er ”stort” nok til at få hjælp til. Min holdning er, at i det øjeblik vi ønsker hjælpen, så er den nødvendig.

Det er altid individuelt, hvad vi ønsker hjælp til, men typisk møder jeg:

 

Angst

At det er svært at være alene, bo alene, gøre ting alene, svært ved at passe sin uddannelse eller sit arbejde … .

Ensomhed

At du ikke føler sig hjemme i verden, at du er alene og ikke føler sig forstået af dine nærmeste … .

 

Grænser

At det er svært at sige fra, at føle sig overset i sine relationer, ikke hørt og at det er svært at gøre sig gældende i sine relationer og udtrykke sin inderside … .

 

Kropslige symptomer

At opleve en uro i kroppen, at benene er urolige, når du sidder ned. Hovedpine, ondt i maven, svimmel, anspændt og svingende appetit … .

Komplekse og konfliktfyldte relationer

At du ofte føler sig misforstået i dine relationer, at det går galt igen og igen uden at vide, hvad du kan gøre anderledes. At du tiltrækker den samme type, der opleves krænkende og grænseoverskridende, at du føler sig dårligt behandlet og ikke ved, hvordan du kan passe på dig selv i relationen med andre … .

Når livet presser på, kan det være svært at se os selv og vores situation klart. Derfor kan det være en god hjælp at få hjælp udefra. Når vi ser os selv klarere, vil vi ofte opleve, at vi har flere muligheder. Hvilket giver frihed til at handle anderledes og til at kunne stå stærkere og leve i større overensstemmelse med det, vi ønsker.

20181010-UJP_2930.jpg
bottom of page